Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας αναλόγως με την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες εκτός εάν η περιοχή που βρίσκεστε είναι δυσπρόσιτη.

Αποστολές εντός Ελλάδας

1. Αποστολές με ACS

  • Για παραγγελίες άνω των 50€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και εάν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€ για αυτή την υπηρεσία.
  • Για παραγγελίες κάτω των 50€, τα έξοδα αποστολής είναι 4€ και εάν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€ για αυτή την υπηρεσία
  • Επιπλέον, σας δίνουμε τη δυνατότητα εάν επιθυμείτε παράδοση παραγγελίας το Σάββατο, με έξοδα αποστολής 4,5€ αν η παραγγελία είναι άνω των 50€ αν είναι κάτω των 50€ προστίθενται και τα 3€. Εφόσον επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€.

2. Παράδοση στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης παρέχεται παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών με χρέωση μεταφορικών 3€. Αν επιλεγεί η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€ που αφορά την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Αποστολές στην Κύπρο

  • Για παραγγελίες άνω των 120€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
  • Για παραγγελίες κάτω των 120€, τα έξοδα αποστολής είναι 12€.

Η πληρωμή, και στις δύο περιπτώσεις, γίνεται μόνο μέσω κάρτας ή web banking ή PayPal καθώς δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής.

icon Για οποιαδήποτε απορία θα χαρούμε να δώσουμε τη βοήθειά μας τηλεφωνικά ή μέσω email.